Vistas filejas rullīši bekona ādiņās

Vistas filejas rullīši bekona ādiņās


Vistas fileju iespējams pagatavot dažnedažādos veidos. Šī recepte apvieno vairāku garšu buķeti - bekona pikanto sāļumu, sinepju rūgtumu un siera maigumu, kas bagātina vistas fileju.

Nepieciešamās sastāvdaļas:
4-6 porcijas
  • 125 g mocarellas siera (1 bumba)
  • 50 g Čederas siera
  • 1 ēdamkarote angļu sinepju ar graudiņiem
  • 4 vistas filejas
  • 8 lielas vai 16 mazas bekona šķēles
Pagatavošanas gaita:
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220°C.

2. Čederas sieru sarīvē uz rupjas rīves, mocarellu smalki sakapā. Sieriem pievieno sinepes un visu rūpīgi samaisa.

3. Nomazgā vistas filejas, nosusina un pārgriež uz pusēm. Katra gabala sānā izdara iegriezumu tā, lai veidotos kabatiņa, kuru piepilda ar sagatavoto siera un sinepju masu.

4. Katru filejas gabaliņu aptin ar vienu vai divām bekona šķēlītēm. Lai turētos stingrāk kopā, var saspraust ar koka irbulīšiem.

5. Pannā ieklāj cepamo papīru un uz tā izkārto satītos vistas filejas rullīšus. Cep cepeškrāsnī 20-25 minūtes, līdz bekons ir kraukšķīgi brūns. Vistas fileja var būt gaišā krāsā.

6. Varat pasniegt kopā ar rīsiem, katru rullīti pārlejot ar uz pannas iztecējušo siera mērcīti.


Komentāri

Populāras ziņas